Reménység Gyülekezet
  • http://remenyseg.com/wp-content/uploads/2013/03/alkalmaink.jpg

Istentisztelet

Közösség

Egy hely, ahol rendbe teheted az életedet, ahol törődnek veled, ahol úgy fogadnak el, ahogy vagy, ahol nem kell tökéletesnek lenned, ahol otthonra találsz.  Ez a hely nem a vallásról szól, hanem a kapcsolatokról. Kapcsolatban Istennel és kapcsolatban egymással.

 

Drága Gyülekezet, kedves Szentek!
“Hirdetem igazságodat a nagy gyülekezetben, és nem zárom be számat, jól tudod, Uram! Igazságodat nem rejtegetem szívem mélyén, hanem beszélek hűségedről és szabadításodról. Nem titkolom el szeretetedet és hűségedet a nagy gyülekezet előtt.”
Örömmel adjuk hírül, hogy hosszú idő után újra nyitjuk kapuinkat, és Pünkösd vasárnapjától már nem csak online követhető az istentisztelet, hanem a helyszínen is együtt tudunk lenni!
Mivel korlátozott létszámban lehetünk együtt, ami max 60 fő/alkalmat jelent, így terveink szerint két rövidebb istentiszteletet tartunk vasárnaponként, hogy a lehető legtöbben el tudjatok jönni. 9.30-tól 10.30-ig az első, majd fél óra szünettel 11.00-tól 12.00-ig a második istentisztelet.
Az alkalmakon való jelenlét regisztrációhoz van kötve, hogy a létszámot ellenőrizni tudjuk. A regisztráció az alábbi linkre kattintva elérhető és kitölthető:

Regisztráció

Az összejövetel még az érvényben lévő szabályozással lesz megtartva: szájmaszk használata, kézfertőtlenítés, 1,5m távolságtartás kötelező.
12 éven aluli gyerekeket nem kell regisztrálni.
Természetesen továbbra is nézhető/követhető lesz online az istentiszteleti alkalom.
A mihamarabbi találkozás reményében, áldott napokat!

Kiknek

Mindenkinek

Mikor

Vasárnap 10.00

Comments are closed.